Skip to main content
 • Secrets In The Sand

  Onsdage fra den 17. april kl. 21.00

  Fra tabte antikke byer til mystiske geologiske formationer undersøger Secrets in the Sand usædvanlige fænomener, der engang var skjult i planetens ørkener, kun for endelig at blive afsløret.

 • Forged In Fire | Sæson 10

  Tirsdage kl. 20:15

  Verdens bedste våbensmede vender tilbage for at konkurrere om at skabe alt fra vikingekampøkser til samuraisværd til indiske klo-dolk.

 • Ancient Aliens | Sæson 16

  Onsdage kl. 21:45

  Følg med verdens mest fremtrædende tv-ekspert i rumvæsner, Giorgio Tsoukalos, når Ancient Aliens undersøger forbindelser mellem rumvæsner og den antikke verden, religion og historiske genstande.

 • The Unbelievable with Dan Aykroyd

  Søndag kl. 21.00

  Der sker noget sært i nabolaget! Vi har tilkaldt ghostbusteren Dan Aykroyd for at undersøge det.

Om os

Tag med på en fantastisk rejse, hvor den moderne verden møder de historiske rødder, og hvor originale mænd lever utrolige liv. The HISTORY® Channel giver et underholdende, autentisk og spændende indblik i en inspirerende verden, der er meget mere end bare historie. På søsterkanalen HISTORY2 kan du dykke ned i myter og konspirationsteorier, udforske de uudtømmelige rigdomme, som verdenshistorien byder på, og lade dig indhylle i skelsættende begivenheder fra fortid og nutid.

Begge kanaler sender døgnet rundt, og alle programmer har danske undertekster.

The HISTORY Channel er tilgængelig hos Canal Digital, YouSee, Boxer, Telia, Waoo og Nanoq Media.

HISTORY2 er tilgængelig hos Canal Digital, YouSee, Waoo og Stofa (i udvalgte områder af landet).

Kanalerne drives af A+E Networks UK, som er til stede i næsten 100 lande på tværs af Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Øst- og Mellemeuropa, Afrika og Mellemøsten.

Følg os