Skip to main content
 • Royal Autopsy | Sæson 2

  Søndag fra den 28. april kl. 21:45

  Royal Autopsy vender tilbage med professor Alice Roberts, der undersøger dødsårsagerne for fire af Storbritanniens mest berømte monarker, kong George IV, dronning Mary I, Kong Henry IV og dronning Anne.

 • Lost U-Boats of WWII S1

  Tirsdage fra den 7. maj kl. 21.00

  Under Anden Verdenskrig plyndrede nazisterne alt, hvad de kunne få fat på. Skattejægeren Darrell Miklos mener, at nogle af disse stjålne rigdomme blev lastet om bord på særligt modificerede U-både, som nu ligger på bunden af det Caribiske Hav.

 • Secrets In The Sand

  Onsdage kl. 21.00

  Fra tabte antikke byer til mystiske geologiske formationer undersøger Secrets in the Sand usædvanlige fænomener, der engang var skjult i planetens ørkener, kun for endelig at blive afsløret.

 • Forged In Fire | Sæson 10

  Tirsdage kl. 20:15

  Verdens bedste våbensmede vender tilbage for at konkurrere om at skabe alt fra vikingekampøkser til samuraisværd til indiske klo-dolk.

Om os

Tag med på en fantastisk rejse, hvor den moderne verden møder de historiske rødder, og hvor originale mænd lever utrolige liv. The HISTORY® Channel giver et underholdende, autentisk og spændende indblik i en inspirerende verden, der er meget mere end bare historie. På søsterkanalen HISTORY2 kan du dykke ned i myter og konspirationsteorier, udforske de uudtømmelige rigdomme, som verdenshistorien byder på, og lade dig indhylle i skelsættende begivenheder fra fortid og nutid.

Begge kanaler sender døgnet rundt, og alle programmer har danske undertekster.

The HISTORY Channel er tilgængelig hos Canal Digital, YouSee, Boxer, Telia, Waoo og Nanoq Media.

HISTORY2 er tilgængelig hos Canal Digital, YouSee, Waoo og Stofa (i udvalgte områder af landet).

Kanalerne drives af A+E Networks UK, som er til stede i næsten 100 lande på tværs af Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Øst- og Mellemeuropa, Afrika og Mellemøsten.

Følg os