The Curse of Oak Island

Det mest populære program på HISTORY® er tilbage med en helt ny sæson.  

 

The Curse of Oak Island vender tilbage og følger Rick og Marty Lagina, når de tager hul på det mest spændende kapitel nogensinde i den 220 år gamle skattejagt.  Brødrene og deres partnere, der sidste gang gjorde store opdagelser i “borehole 10-X” og den berygtede “Money Pit”, vil nu tage den mest avancerede teknologi samt tunge bore- og gravemaskiner i brug for at trænge dybt ind i øen.  De byder nye forskere og særlige gæster velkommen, danner nye alliancer og afprøver nye teorier.  Intet kan stoppe dem i deres søgen efter at finde ud af, hvad der kan være begravet på Oak Island, hvem der gemte det der, og hvor stedet er, som X’et markerer.  

 

Dette år byder også på flere ekstraordinære milepæle for Oak Island-holdet. Det er 50 år siden, at en artikel om Money Pit blev trykt i Reader’s Digest, hvilket ikke kun satte gang i fantasien hos de unge Lagina-brødre, men også fik Dan Blankenship til at vie sit liv til at opklare det store mysterium.  Det er 50 år siden Restall-tragedien, hvor fire omkom af de i alt seks, der har mistet livet i jagten på Oak Island-skatten. 

 

Vil Rick, Marty og deres partnere finde en enorm, skjult skat?  Eller vil de, som de mange, der er kommet før dem, kun finde flere forhindringer – eller værre – bevise, at en dødbringende forbandelse virkelig beskytter Oak Islands hemmeligheder?