Custer: The Final Mystery

Et hold arkæologer, historikere og efterforskere får fat i et gammelt kort, der viser vejen til det sted, hvor Amerikas mest værdifulde skat, Custers Lost Gold, er gemt.  

 

Da de begiver sig ud på den historiske eftersøgning, støder de samtidig på flere oplysninger, der peger mod det rigtige sidste hvilested for selveste general George Custer – oplysninger, der vil omskrive historien om Slaget ved Little Big Horn og Amerika.  Da blodet ikke længere flød ved Little Bighorn, blev general Custer og hans faldne mænd frataget alt af værdi.  Indianske mænd og kvinder samlede hundredvis af rifler, håndvåben, sabler, personlige ejendele og flaget med 37 stjerner, der vejede under slaget.  

 

I skyggen af hvor general Custer omkom, er én familie nu ved at afsløre skattens placering.  Øjenvidneberetninger, årtiers research og hårdt tilkæmpet adgang til denne hellige jord placerer den i et næsten utilgængeligt netværk af grotter nær stedet, hvor Custer og hans mænd faldt i 1876. Men det er kun begyndelsen på, hvad de ved.  I 2016 afslørede familiens patriark, Fred Weibert, en hemmelighed, han har holdt på i 60 år. Da han som barn gik på opdagelse nær slagmarken, fandt han ligene af to af Custers løjtnanter. Ligene er endnu ikke genfundet, men familiens undersøgelser placerer dem inden for fem km2 af den skjulte skat.  

 

Med denne viden vil moderne skattejægere begive sig på jagt efter skatten, der er millioner af dollar værd, og afsløre præcis, hvad der skete under Custers berømte sidste slag.